Rôzne

Mikulášsky program v Humennom sa chystá nielen v kulturáku: Čo čaká deti pred ním a čo na zimáku?

Mikuláš. Detský fenomén, ktorého sa zaiste už teraz nevedia najmladší Humenčania dočkať. Zaostrili sme na program, čo môžu rodičia so svojimi ratolesťami v rámci nášho mesta zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Mikulášsky program v Humennom sa chystá nielen v kulturáku: Čo čaká deti pred ním a čo na zimáku?
Zdroj: Dnes24.sk

Program je, ako inak, pripravený už v sobotu 5. decembra v miestnom kultúrnom dome. Začína sa o 17:00. A čo sa tam chystá? Mikuláš s Maťkom a Kubkom v podaní Divadla hudby z Košíc. Program sa uskutoční v divadelnej sále, vstupné je pre deti 2 eurá a pre dospelých 3 eurá.

Ako to už býva zvykom, hneď v tento deň je na programe i rozsvietenie jedličky pred kultúrnym strediskom. Táto udalosť je naplánovaná na 18:00.

A presúvame sa do 6. decembra. V tento deň sa bude od 14-tej konať zaujímavé podujatie na zimnom štadióne s názvom Deti na hokej. Cieľom je zanechať v ich pamäti pozitívnu skúsenosť s hokejom i zimným štadiónom.

Doniesť si majú korčule, prilbu, teplé oblečenie či dobrú náladu a odísť by mali s hokejovým zošitom s úlohami, diplomom či inými upomienkovými predmetmi, ale i novými zážitkami. Podujatie organizuje Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s klubom MHK Humenné. Vstup bude zdarma.

Môže vás zaujímať:

Kto by ich nepoznal? Do Humenného zavítajú Šmolkovia a urobiť tu chcú poriadnu šou!

Po roku si opäť užijeme krásnu náladu: Vieme, kedy sa Humenné rozžiari vianočnou atmosférou!

Po dlhých mesiacoch sa už môžete začať opäť tešiť: Info o humenských vianočných trhoch!

V Humennom nám počas Vianoc zaspieva česká megahviezda

Vianočné obdobie sa pomaly ale isto blíži: TAKTO budú vyzerať adventné nedele pri Fontáne lásky

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM