Hokej

MHK Humenné spoznalo svojho súpera v play-off: V prvom kole sa im postaví tento tím

3. februára štartuje play-off druhej hokejovej ligy, v ktorom nechýba ani MHK Humenné. Súper humenského tímu nebol doposiaľ zrejmý...

Ilustračný obrázok k článku MHK Humenné spoznalo svojho súpera v play-off: V prvom kole sa im postaví tento tím
Zdroj: Dnes24.sk

To, že MHK Humenné vyhrá základnú časť skupiny Východ druhej hokejovej ligy, bolo už dlhší čas jasné a rovnako tak aj východzia pozícia Humenčanov do play-off. Čo ale až doposiaľ nebolo známe, bol ich súper v prvom kole play-off a teda ôsmy celok tabuľky v skupine Východ.

Súťažné oddelenie Slovenského zväzu ľadového hokeja (SO SZĽH) totiž malo na stole prípad zo zápasu Brezno – Sabinov a podľa ich rozhodnutia došlo v mužstve Sabinova k neoprávnenému štartu hráča. SO SZĽH vyhlásilo kontumačný výsledok zápasu v prospech Brezna 5:0. A to rozhodlo o tom, že v tabuľke nastala zmena.

MHK Humenné nastúpi napokon práve proti HK Sabinov, pričom prvý zápas odohrá na ľade súpera túto sobotu o 17:00 hod. Druhý zápas sa uskutoční v Humennom 10. februára o 17:30 hod. Hrá sa pritom na dva víťazné zápasy, prípadný tretí duel by sa tak odohral už 11. februára taktiež na humenskom ľade o 17:30 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM