Hokej

MHK Humenné do novej sezóny aj so zmenami: Klub má nové logo, čo na neho poviete?!

Už o pár dní štartuje druhá hokejová liga, do ktorej vstupuje MHK Humenné s jasným cieľom a tým je postup do vyššej súťaže. Súpisku sme vám už predstavili, vedenie klubu však informovalo aj o ďalších novinkách.

Ilustračný obrázok k článku MHK Humenné do novej sezóny aj so zmenami: Klub má nové logo, čo na neho poviete?!
Zdroj: Dnes24.sk

„Dlho po skončení minulej sezóny nebolo jasné, či v Humennom zostaneme ako generálny sponzor hokeja, alebo nie. Necítili sme potrebnú podporu ani zo strany verejnosti, ani zo strany mesta. Nakoniec som sa rozhodol pokračovať v začatej práci, pretože z boja neutekáme a bola by obrovská škoda, keby všetka naša práca vyšla nazmar len kvôli niekoľkým neprajným, či závistlivým jednotlivcom,“ uviedol Ladislav Kovalský, predseda predstavenstva MHK Humenné a konateľ spoločnosti Bemaco.

Novinkou pre túto sezónu je otvorenie všetkých mládežníckych ročníkov, ktoré ponúkajú športové príležitosti najmä mladým, ale aj nové logo MHK Humenné /pozrite fotogalériu/. „Rozhodli sme sa pre jednoduchšie línie zdôrazňujúce Humenné a Humenčanov vo farbách spoločnosti Bemaco, ktorá je generálnym sponzorom MHK Humenné,“ vysvetlil Kovalský. „Nové logo pôsobí razantne a verím, že potrebnú dávku razancie uvidíme aj v našich zápasoch počas sezóny,“ dodal.

V novej sezóne držíme MHK Humenné prsty!

Čítajte tiež:

Cieľom nič iné ako postup: MHK Humenné vstúpi do novej sezóny s týmito hráčmi!

Logo MHK Humenné
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM