Rôzne

Medveď dostal Humenné do zahraničných médií: Toto píšu o udalosti v našom meste!

Polícia v Humennom musela ulicami mesta prenasledovať nezvyčajného návštevníka a táto kuriózna udalosť neunikla pozornosti ani zahraničných médií.

Ilustračný obrázok k článku Medveď dostal Humenné do zahraničných médií: Toto píšu o udalosti v našom meste!
Zdroj: Dnes24.sk

Humenčanka pracujúca v Rakúsku pri čítaní tamojšej dennej tlače natrafila na informácie zo svojho mesta. Medveď, ktorý pobehoval po centre Humenného totiž zaujal aj zahraničné médiá. A objavil sa nielen v tlači, o udalosti sa v rôznych jazykoch môžete dočítať aj online. Veď sledujte…

Švajčiarsky portál bluewin.ch v titulku informuje, že Po centre mesta naháňali medveďa. Ako sa na tomto portáli píše ďalej, keď medveďa zbadali vydesení obyvatelia 33-tisícového mesta Humenné, zavolali políciu. Tá ho prenasledovala asi štyri hodiny, zviera sa potom podarilo vyplašiť k najbližšiemu lesu. Portál zároveň pripomína mediálne známy prípad zo Starého Smokovca.

Polícia vyhnala medveďa do lesa. Takto zase znie nadpis článku poľského wiadomosci.onet.pl. Medveď dostal naše mesto napríklad aj do slovinského média primorske.si, ktoré o udalosti v Humennom informovalo pod titulkom Polícia v centre mesta prenasledovala medveďa.

Známe rakúske noviny Tiroler Tageszeitung priniesli v online forme článok s názvom Polícia v slovenskom meste hodiny prenasledovala medveďa. Informácie sa vo všetkých médiách zhodujú.

Viac o udalosti sa dočítate tu!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM