Tomáš Šuhajda Krimi

Maskovaný lúpežník so zbraňou v Hankovciach: Podľa polície ním bol miestny muž (50)!

Maskovaný muž vnikol do rodinného domu v Hankovciach a so zbraňou v ruke požadoval od majiteľa peniaze... Muži zákona po páchateľovi pátrali a podľa slov polície ním bol 50-ročný muž taktiež z Hankoviec!

Ilustračný obrázok k článku Maskovaný lúpežník so zbraňou v Hankovciach: Podľa polície ním bol miestny muž (50)!
Zdroj: TASR

K udalosti došlo uplynulú sobotu. „Polícia v Humennom páchateľa vypátrala už v priebehu dvoch dní a vyšetrovateľ tomuto 50-ročnému mužovi taktiež z obce Hankovce vzniesol obvinenie zo zločinu lúpeže a prečinu porušovania domovej slobody,“ informovala Humenné24 krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby – v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 12 rokov.

Čo sa tam stalo?

„Obvinený muž sa mal lúpeže dopustiť o pol ôsmej večer, kedy vošiel do domu cez zadné neuzamknuté dvere. Na hlave mal kuklu, v ruke držal zbraň, ktorú namieril na majiteľa domu a posunkami požadoval od neho peniaze – napadnutý muž mu vydal 100 eur,“ opísala situáciu Migaľová.

„Maskovaný lupič potom vybral z vrecka nôž, ktorým sa zahnal na poškodeného a žiadal od neho ďalšie peniaze. Keď lupič zistil, že viac peňazí sa v dome už nenachádza – ušiel z domu preč,“ pokračovala Migaľová.

Dodala, že poškodený muž nebol zranený a škoda ktorá mu vznikla, bola len finančná hotovosť, ktorú vydal.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM