Krimi

Lukáš (24) s 2,33 promile narazil do BMW: Búračka na Šírave mala nečakané pokračovanie!

V pondelok krátko po 18-tej došlo na cestách Zemplínskej šíravy k dopravnej nehode. Podľa polície Lukáš (24) prešiel v zákrute do ľavého jazdného pruhu, kadiaľ išiel vodič na BMW a došlo k bočnej zrážke. Lukáš však nezastavil a pokračoval v jazde ďalej...

Ilustračný obrázok k článku Lukáš (24) s 2,33 promile narazil do BMW: Búračka na Šírave mala nečakané pokračovanie!
Zdroj: Dnes24.sk

Lukáš (24) z okresu Michalovce čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ako uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó, pri prejazde miernej pravotočivej zákruty v smere na Michalovce prešiel do ľavého jazdného pruhu, v ktorom tým istým smerom išlo vozidlo zn. BMW 320D, za volantom ktorého sedel 32-ročný vodič.

„Medzi vozidlami došlo k bočnej zrážke, pričom po spôsobení dopravnej nehody Lukáš vozidlo nezastavil a pokračoval v jazde v smere na Michalovce,“ priblížil Szabó. Tým sa to však celé neskončilo. Na križovatke s cestou vedúcou na Vinianske jazero sa šoférovi BMW podarilo Lukáša zastaviť a privolať políciu.

„U obvineného vodiča policajti namerali 1,12 mg/l alkoholu v dychu (2,33 promile), u vodiča BMV alkohol nebol zistený,“ doplnil Szabó. Lukáš bol umiestnený do cely policajného zaistenia a v prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM