Rôzne

Leto na Šírave ešte neskončilo: Amfiteáter privíta známe hudobné mená

Je sa ešte na čo tešiť! Amfiteáter, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave, privíta známych spevákov.

Ilustračný obrázok k článku Leto na Šírave ešte neskončilo: Amfiteáter privíta známe hudobné mená
Zdroj: Dnes24.sk

Ukončenie Letnej turistickej sezóny 2016 na Zemplínskej šírave – Hôrka a Vinianskom jazere bolo 31. augusta 2016. No na amfíku je sa ešte na čo tešiť.

Čítajte tiež: Ľudom sa naskytol pekný výjav: Lode na Šírave bojovali o majstrovský ti­tul

Máziková, Kazík a ďalší

Na Amfiteátri Lúč už v nedeľu 11. septembra je pripravená Senzi paráda – akcia venovaná nielen vekom starším, ktorou sa môžu návštevníci vrátiť do čias minulých. Organizátori v súvislosti s 50-tkou Šíravy pozvali hostí, ktorí majú ľuďom pripomenúť hity z minulosti. V programe sa predstavia Otto Weiter, Eva Máziková, Robo Kazík, Andrea Fisher či Barbora Balúchová.

„Zaspievajú hity, ktoré vás vrátia v čase, zabudnete na starosti, zaspievate si so svojimi obľúbencami evergeeny ako Nemám auto, nemám motorku, Každý deň je zo mňa iná žena, či Vzdialená,“ prezrádzajú organizátori. Program doplní svojim vystúpením duo Marine Brothers so saxofónmi a o dobrú náladu sa postarajú aj humoristi Števo Hruštinec a Juraj Chlebana.

Retro leto stále nekončí

Z rekreačného strediska Lúč, kde sa nachádza aj amfiteáter, môžete zažiť stále výletnú plavbu loďou. Ak bude v septembri pekné počasie, počas víkendov bude plavba loďou fungovať ako víkendy počas letnej sezóny.

Retro leto ukončí vyhodnotenie súťaže „Leto s červeným muškátom, ktoré sa uskutoční 30. septembra v Michalovciach. Ide o súťaž o najkrajšiu výzdobu z týchto kvetín, najkrajšie balkóny, okná, schodiská či priečelia budov červenými muškátmi. Verejnosť takto mala prispieť ku skrášleniu Šíravy. V pilotnom ročníku sa do súťaže prihlásilo 17 ľudí.

Foto: ilustračné

Plánujete ísť na Senzi parádu?

Nie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM