Iné športy

Letné majstrovstvá SR mladších žiakov v plávaní: Zlato aj bronz do Humenného

Na letných majstrovstvách Slovenskej republiky mladších žiakov (21. - 23. jún) v otvorenom 50 m bazéne v Štúrove v konkurencii 190 plavcov nechýbalo ani trio dievčat Plaveckého klubu Chemes Humenné pod vedením trénera Ing. Zoltána Kirchnera.

Ilustračný obrázok k článku Letné majstrovstvá SR mladších žiakov v plávaní: Zlato aj bronz do Humenného
Zdroj: Dnes24.sk

Lea Diničová aj na týchto pretekoch potvrdila svoju dominanciu v motýlikových disciplínach medzi 11-ročnými dievčatami. Za stovku vystúpila na stupienok víťazov, aby si prevzala bronzovú medailu, ale na najťažšej dvojstovkovej motýlikovej trati už nenechala nič na náhodu a oprávnene získala titul Majsterka Slovenskej republiky v novom klubovom rekorde 3:05.81. V po­lohových pretekoch na 400 m potvrdila aj svoju všestrannosť a vyplávala si 5. miesto a na polovičnej trati sa umiestnila na 10. mieste.

Emma Zvalčáková zaznamenala najlepší výsledok v disciplíne 200 m motýlik umiestnením na 6. mieste čím potvrdila kvalitnú motýlikovu humenskú školu.

12-ročná Terézia Terifajová na týchto pretekoch bojovala nielen so súperkami ale aj s chorobou a napriek tomu v disciplínach 100 m voľný spôsob a 100 m motýlik, vylepšila svoje osobné maximá.

Zdroj: PK Chemes

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM