Rôzne

Letné kúpalisko v Humennom? V novej sezóne očakávajte tieto novinky!

Letná sezóna sa už nezadržateľne blíži a pripravujú sa na ňu aj na kúpalisku v Humennom. V areáli prebieha čulý pracovný ruch.

Ilustračný obrázok k článku Letné kúpalisko v Humennom? V novej sezóne očakávajte tieto novinky!
Zdroj: TASR

Ako sme vás už informovali, vo vstupnej hale na kúpalisku v Humennom vás po novom privíta moderná recepcia. A tá má súvis aj s letným resp. vonkajším kúpaliskom. Plniť bude totiž úlohu prvého kontaktu a pokladne pre všetky jeho všetky súčasti. Pokladňu pre letné kúpalisko s vonkajším prístupom plánuje Správa rekreačných a športových zariadení Humenné otvoriť v silných dňoch z pohľadu návštevnosti.

Ďalšou novinkou, ktorá bude na návštevníkov letného kúpaliska čakať, budú obnovené hygienické priestory.

Okolo bazéna na ploche 600 metrov štvorcových sa vymieňa zámková dlažba za novú protišmykovú. „Bola už v katastrofálnom stave,“ uviedol P. Ždiňák, poverený zastupovaním funkcie riaditeľa SRaŠZ.

Ako prezradil ďalej, vo výrobe u dodávateľa je nová atrakcia pre deti, ktorá sa stane súčasťou detského bazéna. Ide o šmykľavku v tvare žaby.

Podľa slov P. Ždiňáka bol zakúpený aj nový traktor pre efektívnejšie udržiavanie trávnika v areáli kúpaliska.

A na záver ešte jedna novinka. Po dohode s tenisovým klubom bude dva kurty zo susediaceho tenisového areálu prevádzkovať SRaŠZ, ktorá ich tak bude ponúkať v rámci možností športového vyžitia na humenskom kúpalisku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM