Rôzne

Kým v Paríži vrcholila Tour de France... Humenčania testovali svoje sily na pretekoch pri Laborci

V našich končinách si cyklistika získava čoraz viac fanúšikov. A to nielen pasívnych pri zapnutých televízoroch s Tour de France. A dokonca nielen rekreačne aktívnych. Mnohí si svoju kondíciu chcú otestovať aj súťažne. Dobrú príležitosť mali majitelia horských bicyklov uplynulú nedeľu.

Ilustračný obrázok k článku Kým v Paríži vrcholila Tour de France... Humenčania testovali svoje sily na pretekoch pri Laborci
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu sa totiž v Strážskom uskutočnila Laborecká MTB. Doteraz známa vďaka behu, okrem toho sa však tento rok prvýkrát uskutočnil aj cyklistický maratón šitý pre tých, ktorí jazdia na horských bicykloch. Tie by mali zvládnuť aj jazdu v náročnejšom prírodnom teréne. A takáto približne 25 kilometrov dlhá trať bola aj v nedeľu.

Na štartovej listine bolo k videniu vyše 70 pretekárov a toto bol ešte len nultý ročník! A medzi nimi nechýbalo množstvo mien aj z Humenné a okolia. Rovnako ako z celého Zemplína. Prvé miesto obsadil zahraničný pretekár z Ukrajiny, no ďalšie dve kolegovia z humenského cyklistického tímu Kriwo Team Jantex.

Kým mnohí si zaiste nenechali ujsť v televízii poslednú etapu Tour de France s fenomenálnym Petrom Saganom, niektorí si tak v nedeľu dali aj poriadne do tela. Pozrite si v galérii foto z Laboreckej MTB.

Laborecká MTB: Na štart sa postavilo vyše 70 pretekárov
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM