Rôzne

Kuriózna návšteva u humenskej primátorky: Vaľovú školila o konci sveta a čipovaní!

Obyvatelia chodia za zástupcami mesta s naozaj rôznorodými požiadavkami či záležitosťami. Za primátorkou Janou Vaľovou bola podľa jej slov v týchto dňoch pani, ktorá jej začala rozprávať o príchode konca sveta!

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna návšteva u humenskej primátorky: Vaľovú školila o konci sveta a čipovaní!
Zdroj: Dnes24.sk

„Pani ma pol hodiny školila, že príde koniec sveta. Vravela, že ľudia budú začipovaní a keď sú začipovaní tak odchádzajú na druhý svet. Aby som nasledovala ich rady… Povedala, že mi bude písať na e-mailovú stránku, že príde opäť ma poučiť, aké sú ďalšie zjavenia,“ povedala kuriózne slová na svojej tlačovke Jana Vaľová.

Túto historku hlava mesta nevytiahla náhodou, apelovala totiž na obyvateľov Humenného, aby pri žiadosti o stretnutie s ňou uvádzali o čo konkrétne ide. 70% návštev podľa nej sa príde prihlásiť s tým, že je to ich súkromná vec a neuvedie dôvod.

Cieľom podľa Vaľovej nie je len predchádzanie situáciám podobným ako je uvedené v úvode článku, ale najmä to, aby sa primátorka mohla vopred pripraviť a nachystať si materiály k danej veci. A aby sa tak záležitosť mohla vyriešiť hneď na prvom stretnutí. „Občanov, ktorí nepovedia prečo, nebudem prijímať,“ poznamenala primátorka.

Okrem príkladu, o ktorom píšeme v úvode, uviedla aj niekoľko ďalších kurióznych návštev, ako napríklad ženu, ktorá ju prišla požiadať o podpis, aby pustili jej syna z basy.

Na fotke: Jana Vaľová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM