Tomáš Šuhajda Kultúra

Kultúrne ťaháky na október v Humennom? Richard Müller s Fragile a komédia s hviezdnym obsadením

Kam za kultúrou počas októbra v Humennom? Aj keď nasledujúci mesiac nie je preplnený kultúrnymi akciami, ponúka dve lahôdky – koncert Richarda Müllera s Fragile a divadelnú komédiu Opačné pohlavie.

Ilustračný obrázok k článku Kultúrne ťaháky na október v Humennom? Richard Müller s Fragile a komédia s hviezdnym obsadením
Zdroj: TASR

Práve v pondelok odštartovalo veľké turné Richarda Müllera so skupinou Fragile v Trenčíne. Humenné je na programe v stredu 15. októbra od 19-tej v kultúrnom stredisku. Počas turné odohrajú o sedem koncertov viac, ako sa pôvodne očakávalo.

„Teším sa, že fanúšikovia si žiadajú ďalšie koncerty. Ktorý interpret by sa netešil? Mám radosť, že to obrovské úsilie, ktoré vynaložila predovšetkým skupina Fragile, na čele s Braňom Kostkom a Janou Golis, uvidí veľa ľudí. To je krásny pocit, keď ste žiadaní, aj napriek môjmu dlhému pôsobeniu na slovenskej scéne,“ vyjadril sa 53-ročný Müller. Cena vstupenky pre 1. až 11. rad je 26,90 eur a pre 12. až 17. rad 24,90 eur.

Presne o týždeň neskôr – 22. októbra sa divadelní nadšenci môžu tešiť na komédiu Opačné pohlavie. V réžii Petra Mikulíka sa predstavia Marta Sládečková, Zuzana Tlučková, Pavol Topoľský a Ivan Vojtek.

Opačné pohlavie je bláznivá komédia, v ktorej dva manželské páry Mark a Vicky, Judith a Eric majú jedno spoločné. Keď zistia, čo to je, rozpúta sa peklo na zemi. O slovo sa prihlásia modriny, záchvaty hnevu, plač, smiech a aj polícia. Vstupné je 14 eur.

Na fotke: Richard Müller

Zdroj: Dnes24.sk/Web­noviny.sk/MsKS Humenné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM