Tlačové správy

Kubovčík, Šebová aj Malachovský: Obľúbení herci z KREDENC-u sa chystajú na Zemplín. Čítajte kedy a kde!

Obchodné centrum Zemplín oslávi v sobotu 2. apríla 2016 svoje 8. narodeniny. Oslava bude, ako každý rok, veľkolepá a návštevníkov čaká v tento deň kopec prekvapení. Medzi nimi aj populárni herci a humoristi z televíznych obrazoviek!

Ilustračný obrázok k článku Kubovčík, Šebová aj Malachovský: Obľúbení herci z KREDENC-u sa chystajú na Zemplín. Čítajte kedy a kde!
Zdroj: OC ZEMPLÍN

Viac nám prezradila Eva Bučková, marketingová manažérka OC ZEMPLÍN. „Od 15:00 začíname detským programom, v ktorom vystúpi známa dvojica Paci Pac, na deti čakajú súťažné stanoviská, maľovanie na tvár, bohatá tombola, jazda na koníkoch a po prvýkrát aj tvorivé dielne.“

Obchodné centrum každý rok priláka na narodeninovú oslavu osobnosti, ktoré aktuálne zaznamenávajú veľký úspech u televíznych divákov. Inak tomu nebude ani tentoraz. „Tento rok sa nám podarilo po dvojmesačných jednaniach dostať k nám známych humoristov z relácie Kredenc, ktorá bola nominovaná aj na reláciu roka v ankete OTO. Prídu k nám Zuzana Šebová – víťazka v kategórii herečka v súťaži OTO 2016, jej partner Michal Kubovčík a ďalší herecký kolega Sveťo Malachovský,“ približuje Bučková.

Tradične nebude chýbať narodeninová torta, autogramiáda, ohňostroj, ale predsa len jednu vec organizátori zmenili. „Presne tak, už nebudeme vyhadzovať zo strechy poukážky, ale ľudia si svoje výhry v celkovej hodnote 1 000 eur budú môcť vytiahnuť z kredenca :)“ Stačí ak si v tento deň zakúpia minimálne jeden tombolový lístok v hodnote 1 eura a budú môcť vyhrať skvelé ceny. Výťažok z akcie poputuje dvom zdravotne postihnutým deťom, aby im rodičia mohli zakúpiť liečebný pobyt v špecializovaných liečebniach v Košiciach a v Piešťanoch.

Viac sa dozviete, a určite aj zabavíte, ak prídete 2. apríla od 15:00 na narodeniny OC ZEMPLÍN.

Info aj na https://www.facebook.com/oczemplin alebo www.oczemplin.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Kubovčík, Šebová aj Malachovský: Obľúbení herci z KREDENC-u sa chystajú na Zemlí
12
Galéria
Zdroj: OC ZEMPLÍN
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM