Tomáš Šuhajda Krimi

Kriminalisti zadržali mladého Humenčana (20), po meste mal predávať marihuanu: Hrozí mu 10 rokov natvrdo!

Kriminalisti zadržali mladého Humenčana (20), ktorý im dobrovoľne vydal fľašu od majonézy s obsahom 18 papierových skladačiek so zelenou sušinou. Podľa polície mladík predával marihuanu v rôznych množstvách v Humennom a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Kriminalisti zadržali mladého Humenčana (20), po meste mal predávať marihuanu: Hrozí mu 10 rokov natvrdo!
Zdroj: Webnoviny.sk

Polícia obvinila 20-ročného Humenčana zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. V prípade dokázania viny mu hrozí až 10 rokov basy!

Humenskí kriminalisti na základe operatívnych informácií podozrivého Humenčana zadržali a vyzvali aby zakázanú látku dobrovoľne vydal. Ten im odovzdal fľašu od majonézy s obsahom 18 papierových skladačiek so zelenou sušinou.

„Podľa predbežného výsledku kriminalisticko-expertízneho skúmania sa jednalo o vysušené vrcholcovité časti rastliny konope o celkovej hmotnosti takmer 10 gramov. Z uvedeného množstva by bolo možné vyrobiť od 31 do 70 obvykle jednorazových dávok drogy,“ uviedla pre Humenné24 krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Mladík si mal podľa polície zadovažovať marihuanu, ktorú prechovával u seba aj na iných miestach a taktiež ju pripravoval na distribúciu. „Muž túto látku predával v rôznych množstvách v meste Humenné a okolí,“ dodala Migaľová. Obvinený je stíhaný na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM