Krimi

Krik, rozbité poháre, rozhádzané stoličky... Blažeja (35) môže vystrájanie v reštaurácii vyjsť poriadne draho!

Blažej (35) podľa polície začal rozhadzovať stoličky, kričal na čašníčku, že rozbije celú reštauráciu, hodil smerom k nej pohárik a postupne porozbíjal poháre položené na barovom pulte... Teraz čelí obvineniu a hrozia mu až tri roky väzenia.

Ilustračný obrázok k článku Krik, rozbité poháre, rozhádzané stoličky... Blažeja (35) môže vystrájanie v reštaurácii vyjsť poriadne draho!
Zdroj: TASR

Polícia obvinila z výtržníctva Blažeja z Kamenice nad Cirochou. Podľa krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej sa mal prečinu dopustiť koncom septembra tohto roku.

„V priestoroch jednej z reštauračných zariadení v rodnej obci začal rozhadzovať stoličky, kričal na čašníčku, že rozbije celú reštauráciu a smerom k nej aj hodil pohárik od alkoholu. Postupne porozbíjal poháre položené na barovom pulte a nakoniec zlomil poličku nad barovým pultom na ktorej sa nachádzala reprosústava,“ priblížila Migaľová.

Škoda bola predbežne vyčíslená na sumu najmenej 80 eur. „Obvinenému mužovi hrozí za tento skutok trest odňatia slobody až na tri roky,“ dodala policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM