Tomáš Šuhajda Krimi

Krádež na Jasenovskej: Polícia obvinila Jozefa, hrozí mu až 10 rokov za mrežami!

Podľa polície došlo ku krádeži na Jasenovskej ulici. Muži zákona z nej obvinili Jozefa. Čo zmizlo zo skladu nachádzajúceho sa na pozemku rodinného domu?

Ilustračný obrázok k článku Krádež na Jasenovskej: Polícia obvinila Jozefa, hrozí mu až 10 rokov za mrežami!
Zdroj: TASR

Polícia v Humennom obvinila v týchto dňoch Jozefa (56) z trestného činu krádeže, kde mu ale v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Ako uviedla Migaľová bližšie, Jozef mal v januári tohto roku hodinu pred polnocou vojsť na pozemok rodinného domu na Jasenovskej ulici a preliezť uzamknutú vstupnú bránu.

„Čakanom, ktorý si priniesol so sebou, vypáčil dvere dreveného skladu, z ktorého ale nič nevzal. Potom vypáčil dvere na druhom sklade, odkiaľ vzal sekery, vŕtačky, skrutkovače, brúsky, spájkovačku, záhradkárske nožnice, kliešte, píly, sadu vidlicových kľúčov, pilníky, predlžovacie elektrické káble, hasáky, vrtáky ako aj mačetu s drevenou rukoväťou,“ priblížila policajná hovorkyňa.

Doplnila, že majiteľovi vznikla týmto konaním škoda vo výške 400 eur. „Obvinený muž je momentálne stíhaný na slobode,“ uzavrela Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM