Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Koniec letných prázdnin sa už blíži: Na deti čaká rozlúčka na Šírave

Začiatok školského roku už klope na dvere a pri tejto príležitosti sa môžu deti rozlúčiť s prázdninami, ako sa na Šírave patrí. Čo sa chystá na amfiku?

Ilustračný obrázok k článku Koniec letných prázdnin sa už blíži: Na deti čaká rozlúčka na Šírave
Zdroj: Peter Pavolko Photo

Rozlúčiť sa s letom a školskými prázdninami môžu všetky deti 3. septembra na Amfiteátri Zemplínska šírava. Čaká tam na ne totiž detský festival s bohatým programom.

Detský festival

Letné prázdniny sú o chvíľu za nami. Amfiteáter, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Zemplínska šírava Hôrka, pripravuje na ich záver akciu určenú pre deti.

V nedeľu 3. septembra v čase od 15:00 hod. do 18:00 hod. sa to pri Šírave bude len tak hemžiť deťmi. Na amfiteáteri sa bude konať detský festival Šíravkovo. Vstup na podujatie bude už od 14. hodiny a deti do výšky 80 cm budú mať vstup v doprovode platiacej osoby zdarma. Rodičia s deťmi môžu takto zaujímavo zakončiť leto a nabrať motiváciu do nového školského roku.

Plavba loďou i prekvapko

Počas podujatia je pripravená Sranda banka, Kúzelník Wolf aj Ujo Ľubo so svojím programom detská párty. Pre celé rodiny s deťmi čaká tiež bruchomluvecká comedy show. Všetci účastníci podujatia so zakúpenou vstupenkou si budú môcť vychutnať plavbu loďou a dostanú aj malé prekvapenie.

Súčasťou nedeľného rodinného popoludnia budú vystúpenia na pódiu, workshopy, fun zóna s rôznymi atrakciami, skákacie hrady, trampolíny, športové súťaže, maskoti, živé zvieratká a ďalší bohatý sprievodný program.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM