Rôzne

Kickboxeristi z rôznych kútov sveta v Szegede: Humenčania sa nestratili ani medzi svetovou špičkou!

Uplynulý víkend bol v maďarskom Szegede na programe Svetový pohár v kickboxe svetovej asociácie WAKO. Štartovalo viac ako 1200 kickboxeristov z rôznych kútov sveta, nechýbala dokonca ani výprava exotického ostrovného štátu Maurícius. Ale taktiež ani traja Humenčania, dvaja pretekári a rozhodca!

Ilustračný obrázok k článku Kickboxeristi z rôznych kútov sveta v Szegede: Humenčania sa nestratili ani medzi svetovou špičkou!
Zdroj: Dnes24.sk

Turnaj prebiehal v mestskej szegedskej športovej hale, kde štartovalo viac ako 1200 štartujúcich z 24 krajín. Silné boli predovšetkým výpravy z Ruska, Bieloruska, Poľska, Kazachstanu, Ukrajiny, Moldavska a Srbska. Svoje zastúpenie tam však mal napríklad aj kickbox z Izraela, či exotického ostrovného štátu Maurícius.

A medzi týmto všetkým aj dvaja pretekári a jeden rozhodca z Humenského kickboxerského klubu. Pochváliť sa môžu opäť vynikajúcimi výsledkami, keď medzi svetovou špičkou si Dominika Karchová vybojovala tri druhé miesta a to v semi contakte, light contakte a kick lighte.

Vynikajúci výkon predviedol aj Tibor Hodbod, keď si vybojoval jedno tretie miesto v semi contakte a jedno prvé v kick lighte. Celkovo si tak Humenčania priniesli jednu zlatú, tri strieborné a jednu bronzovú medailu.

Svoju kvalitu potvrdil tiež rozhodca Rastislav Babinčák, keď bol vybraný do úzkej skupiny rozhodcov na galavečer, kde sa odohrali tie najlepšie zápasy.

Zdroj, foto: Kickbox Humenné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM