Rôzne

Kedy to bude v Humennom žiť najviac? 3 veľké akcie, ktoré nás čakajú toto leto na námestí

Kedy to na humenskom námestí najviac a naozaj žije? Jednoznačne keď tam rozvoniava klobáska, podáva sa dobré pivo a ideálna je k tomu ešte nejaká muzika. Humenné má v tomto roku za sebou už druhý ročník Švejkovych pivných dní, no pred sebou ešte 3 akcie, na ktoré sa môžete tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Kedy to bude v Humennom žiť najviac? 3 veľké akcie, ktoré nás čakajú toto leto na námestí
Zdroj: Dnes24.sk

My sme východ: 25. júl 2015

Tou prvou akciou v kalendári, ktorú si môžete zaznačiť, bude podujatie My sme východ, ktoré organizuje pivovar Šariš. Okrem množstva piva sa môžete tešiť na východniarske pochúťky a atraktívny hudobný program v zložení Kandráčovci, Chiki liki Tu-a a Katka Knechtová. Ako to vyzeralo vlani na festivale My sme Humenné si môžete pozrieť v 3 minútach tu.

XXVI. Humenský jarmok: 6.-8. august 2015

Tradičné podujatie, už 26. ročník Humenského jarmoku sa uskutoční v dňoch 6. až 8. augusta. Predajné stánky a stánky s občerstvením budú rozmiestnené ako obvykle. Tie s občerstvením budú k dispozícii každý deň do 22:00. V rámci kultúrneho programu sa okrem iných predstaví aj kapela Jeno´s Brothers z nášho okresu. Foto z vlaňajšieho jarmoku nájdete tu.

Zemplín fest: 11.-13. september 2015

A na záver tu je Zemplín fest. Tento rok sa už raz konal, avšak v susedných Michalovciach, fotky si môžete pozrieť tu. Koncom júla sa koná vo Vranove nad Topľou a Humenné je naplánované na september. Na námestí rozloží svoje stánky množstvo domácich producentov, opäť nebudú chýbať pivovary, liehovary, mäsokombináty, mliekárne a ďalší.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM