Rôzne

Keď si hudobníci na nakrúcanie vyberú Humenné: Sledujte TOP 3 videoklipov z nášho mesta

Videoklip dokáže posunúť pieseň na inú úroveň. Je preto dôležitý, nemenej aj výber miesta na natáčanie. Vybrali sme TOP 3 klipov, kde hudobníci siahli po záberoch práve z Humenného.

Ilustračný obrázok k článku Keď si hudobníci na nakrúcanie vyberú Humenné: Sledujte TOP 3 videoklipov z nášho mesta
Zdroj: Dnes24.sk

Využili exteriér nášho mesta. Niekoľko hudobníkov sa už rozhodlo v Humennom točiť svoj videoklip. A tak pri poniektorých záberoch si hneď obyvatelia metropoly Horného Zemplína môžu povedať, že sú im známe.

Kto teda napríklad v Humennom už nakrúcal klip? …Pred 35 rokmi uzrela svetlo sveta bardejovská rocková kapela Projekt. V osemdesiatych rokoch zaznamenala mnohé úspechy a zažívala svoju najväčšiu slávu. Z tých čias pochádza aj hit Kto vraví, že nám nezáleží. No a klip k tejto pesničke bol natočený práve v Humennom. Vďaka nemu tak teraz môžete objaviť zábery mesta z roku 1984.

Presuňme sa ale o niekoľko rokov dopredu. Iste si mnohí spomínate na humenskú kapelu So Fine, ktorá to mala svojho času pekne našliapnuté (víťaz Košického zlatého pokladu 2004) a song Neviem či smiem, ku ktorému bol natočený aj videoklip, bol celoslovensky známy. A kde inde natáčali, ako vo svojom rodnom meste a to rovno na streche jedného z bytových domov. Taktiež vznikli zároveň zaujímavé zábery Humenného.

Našu vybranú trojicu uzatvára z týchto najnovší počin Vypic a žic. Teda letný hit od Mafia Corner, naspievaný vo východniarskej reči. V roku 2015 doslova prevalcoval celé Slovensko. A videoklip k nemu sa nakrúcal v humenskom skanzene… Všetky tri diela si teraz môžete pozrieť a vypočuť v priloženej fotogalérii.

Titulné foto: ilustračné

Viete o nich? Pozrite si videoklipy, ktoré sa natáčali v Humennom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM