Tlačové správy

Kandidátka Miroslava Zajcevová: Humenné vás potrebuje!

KOMENTÁR - O tom, akým smerom sa bude uberať naše mesto, rozhodneme už o niekoľko dní. Vyberajme svojich zástupcov zodpovedne, aby dokázali hájiť záujmy všetkých Humenčanov a aby sa mesto rozvíjalo a napredovalo.

Ilustračný obrázok k článku Kandidátka Miroslava Zajcevová: Humenné vás potrebuje!
Zdroj: Dnes24.sk

Stav, v akom sa nachádza momentálne, nie je vyhovujúci, mesto upadá a jeho potenciál ostáva nevyužitý.

Obdobie pred voľbami bolo pre všetkých kandidátov príležitosťou, kedy sa mohli pred občanmi prezentovať. Väčšina z nich viedla volebné kampane korektne a spravodlivo, niektorí sa však namiesto racionálnych argumentov a vysvetlení uchýlili ku klamstvám, ohováraniu a vytváraniu nezmyselných fám. Aj to je jeden z podnetov, na základe ktorého si môžeme vytvoriť úsudok o charaktere človeka. Najdôležitejšie však je, aby sa voliči nedali takýmito praktikami znechutiť, či oklamať. Ich úlohou je len odpútanie pozornosti od vlastných neúspechov, nenaplnených sľubov a od toho, čo Humenné naozaj potrebuje.

Humenné potrebuje nové stimuly, príležitosti a pracovné miesta, aby ľudia neutekali, aby neopúšťali rodinu, priateľov a rodný kraj a aby aj tí, ktorí ostávajú, neprežívali z mesiaca na mesiac, ale viedli plnohodnotný a kvalitný život. Vyriešiť problém s nezamestnanosťou je v kompetencii mesta! Štát nám doposiaľ nepomohol a je zbytočné sa naň spoliehať.

Obec Kechnec je dôkazom, že sa to naozaj dá. Vyriešili problém s nezamestnanosťou a zvýšili životnú úroveň obyvateľstva. Dnes je tam 3500 pracovných miest na 1200 obyvateľov, ktorých platy sa pohybujú na úrovni platov v Bratislave. Je to možné aj v našom Humennom. Ak ľahostajnosť, lenivosť a výhovorky konečne nahradí vytrvalá práca a úsilie, poradí sa nám vyhrať nad nezamestnanosťou a zvýšiť životnú úroveň. Potrebujeme odhodlaných a pracovitých ľudí na správnych miestach a o tom môže rozhodnúť každý jeden z nás.

Ing. Miroslava Zajcevová, kandidátka na primátorku mesta Humenné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM