Rôzne

Jeden klik a máte to v jednom balíku: Najčítanejšie správy týždňa z Humenného a okolia

Aj tento týždeň sme vás informovali o viacerých veciach, ktoré sa týkajú Humenného či jeho okolia. V jednom balíku vám prinášame správy, ktoré vyvolali najväčšiu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a máte to v jednom balíku: Najčítanejšie správy týždňa z Humenného a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Tragická nehoda

Medzi Michalovcami a Humenným sa stala hrozná tragédia. Dopravnú nehodu neprežili dvaja ľudia, ktorí podľa polície uhoreli. Bližšie informácie a fotografie priamo z miesta nájdete tu.

Zrážka mladíkov

Podľa polície došlo na ceste smerom na Veľopolie k nehode dvoch mladíkov jazdiacich na motorkách bez vodičáku. Zranená zostala 13-spolujazdkyňa z Ľubiše. Samuel má na krku obvinenie z prečinu ublíženia na zdraví.

Dovolenkové hlášky východniarov

Východniarske hlášky sa nedajú nemilovať. Nejednu pamätnú utrúsime aj počas dovolenkového obdobia. Priznajte farbu, ktoré z týchto používate aj vy? :)

TOP 5 augustových podujatí

Sme už v druhej polovici prázdnin. No aj v auguste si môžete oddýchnuť na rôznych podujatiach v Humennom či okolí. Ktoré sme zaradili do rebríčka top 5?

Letný východniarsky nárez

Mafia Corner teda Mike sa spoločne so Stefi ocitli na Domaši. Práve tam totiž natáčali videoklip a to k novej letnej východniarskej pecke! Ešte ste ju nepočuli?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM