Tomáš Šuhajda Volejbal

Je po všetkom: Novým majstrom Slovenska sa stal Volley Team!

Volley Team UNICEF Bratislava porazil v HANT Aréne ŠK Chemes 3:0 a stal sa tak novým volejbalovým majstrom Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Je po všetkom: Novým majstrom Slovenska sa stal Volley Team!
Zdroj: Webnoviny.sk

VT UNICEF Bratislava – Chemes Humenné 3:0 (16, 23, 18), stav série 4:2

76 minút, rozhodovali Mokrý, Daruľa, 500 divákov.

UNICEF: Končál, Kašper, Hukel, Benčič, Paták, Sunder, libero Kubš (Kauliakamoa, Hruboška, Halanda, M. Hriňák)

Chemes: Javorčík, Lízala, Sarnecki, Mizerák, Joščák, Soták, libero Krys (J. Hriňák, Mlynarčík, Leškanič, Bališin, Kasperkevič)

Lepší vstup do zápasu mali domáci, ktorí sa rýchlo dostali do vedenia 7:2 a takýto rozdiel si držali až do stavu 16:11. Potom súperovi odskočili až na 9-bodový rozdiel (21:12), keď sa presadzovali dobrou obranou na sieti i v poli a v závere druhý premenený setbal znamenal ich vedenie 1:0.

V druhom sete Humenčania spresnili svoju hru, začalo sa im viac dariť v útoku i obrane a výsledkom bolo ich dvoj-trojbodové vedenie od stavu 6:6 až do 15:12. UNICEF sa potom dotiahol na rozdiel bodu (16:17), lenže hostia opäť odskočili na tri body (16:19), ale ani toto vedenie si neudržali. Za stavu 17:19 spravil dve chyby na príjme ich libero Krys, po ktorých domáci vyrovnal a ujali sa aj vedenia 20:19. To už z rúk nepustli a po druhom využitom setbale získali vedenie 2:0.

To ich upokojilo, v treťom získali vedenie 6:2 a aj keď sa Humenčania nevzdávali, dotiahli ho do víťaznej koncovky a zisku svojho prvého majstrovského titulu, ktorý za stavu 18:13 neohrozila ani žltá karta pre Končála a bod v prospech hostí.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM