Kultúra

Jasenov čaká dvojdňový festival: Kopa folklóru aj veľká hviezda večera!

Robíte si plány na víkend? V Jasenove sa pripravuje dvojdňový festival a ten ponúka bohatý program. Vyvrcholením bude hviezda večera v areáli TJ.

Ilustračný obrázok k článku Jasenov čaká dvojdňový festival: Kopa folklóru aj veľká hviezda večera!
Zdroj: Dnes24.sk

Už tento víkend sa v Jasenove uskutoční 23. Sotácky folklórny festival, ktorý ponúka naozaj zaujímavé vyžitie. Všetko sa to začne v sobotu 20. augusta o 17:00 v tamojšom Kultúrnom dome. Vystúpia folklórne skupiny Dupna a Kukučka. Pripravovanú knihu o histórii Jasenova predstaví historik Martin Molnár. Návštevníci festivalu sa môžu tešiť aj na koncert významnej ľudovej umelkyni Anky Poráčovej a jej hostí.

Prečítajte si tiež: V Radvani bude cez víkend rušno: Do dediny prídu známe tváre šoubiznisu

… Presúvame sa do druhého dňa festivalu, ktorého organizátorom je samotná obec. Nedeľa, 21. augusta. Dejiskom sa tentoraz stane areál TJ, teda areál futbalového ihriska. Predstavia sa folklórne skupiny Dupna a Kňahinka, folklórne súbory Lipovec, Lipovček, Čerhovčan či Rosa. Zábava bude pokračovať aj večer, pričom do tanca bude hrať hudobné zoskupenie Šudíkovci. Hviezdou večera i celého festivalu a veľkým lákadlom bude Mafia Corner aj s Humenčankou­ Stefi.

Prečítajte si tiež: Letný východniarsky nárez: Mafia Corner na Domaši, to treba vidieť! VIDEO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM