Tomáš Šuhajda Rôzne

Janko a Zuzka sa už u niektorých rodičov nenosia: TOP 15 najnetradičnejších mien novorodencov v Humennom!

Fantázii sa medze nekladú a dnešné deti nenosia len mená svojich otcov. Rodičia sa často neváhajú inšpirovať napríklad zahraničnými kalendármi. Aj v Humennom sa tento rok narodilo niekoľko bábätiek, ktoré budú chodiť po svete s nie celkom obyčajnými menami...

Ilustračný obrázok k článku Janko a Zuzka sa už u niektorých rodičov nenosia: TOP 15 najnetradičnejších mien novorodencov v Humennom!
Zdroj: TASR

Minule sme vám priniesli prehľad mien, ktoré si rodičia pre svoje ratolesti vyberali najčastejšie v priebehu tohto roka najčastejšie. Top 10 najpopulár­nejších dievčenských aj chlapčenských mien bábätiek v Humennom nájdete TU.

Zopár malých Humenčanov narodených v roku 2014 bude ale svojich menovcov hľadať len ťažko. Niektorí rodičia vybrali pre svoje potomstvo naozaj netradičné mená.

Ide pochopiteľne o cudzojazyčné mená, ktorých od prvého januára dodnes evidujú na humenskej matrike viacero. Vyberáme zaujímavú pätnástku takýchto mien: Kira, Aisha, Amy, Brenda, Cynthia, Lilien, Elisabeth, Zara, Feriha, Elin a chlapčenské mená Kevin, Lars, Petros, Ayub či Sameer.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM