Rôzne

Jana Vaľová zažila v Ríme vzácne stretnutie: Koho navštívila vo večnom meste?

Humenská primátorka sa pochválila neobyčajným stretnutím, ktoré absolvovala v hlavnom meste Talianska. Koho v Ríme navštívila priamo doma?

Ilustračný obrázok k článku Jana Vaľová zažila v Ríme vzácne stretnutie: Koho navštívila vo večnom meste?
Zdroj: TASR

Primátorka Humenného Jana Vaľová prostredníctvom sociálnej siete vinšovala na Nový rok až z Ríma. Dnes sa na sociálnej sieti pochválila taktiež z hlavného mesta Talianska a to stretnutím s jedným z najvýznamnejších rodákov z okresu Humenné. Ako sama informovala, na poobedňajší čaj ju k sebe domov pozval kardinál Jozef Tomko.

„Naše stretnutie bolo neformálne a nieslo sa vo veľmi príjemnej a milej atmosfére. Otec kardinál spomínal na svoj život v Udavskom a Humennom a svojich priateľov,“ uviedla vo svojom statuse Vaľová.

„Povedala som mu, že chystáme 700. výročie mesta a boli by sme veľmi radi, keby prijal pozvanie mesta Humenné a Humenčanov a celebroval omšu na 700. výročie nášho mesta,“ prezradila ďalej Vaľová.

Podľa jej slov odpovedal, že je rád, že mu to bolo povedané v predstihu a ak mu to pracovné povinnosti dovolia, bude sa tešiť na stretnutie s Humenčanmi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM