Krimi

Jána (18) obvinili z drogovej trestnej činnosti: TOTO u neho našli na parkovisku v Humennom!

Muži zákona obvinili mladíka z drogovej trestnej činnosti, pričom podľa ich slov toto u neho našli na parkovisku na Mierovej ulici v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Jána (18) obvinili z drogovej trestnej činnosti: TOTO u neho našli na parkovisku v Humennom!
3
Galéria

Krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová uviedla, že 18-ročný Ján bol vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom obvinený zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi, pričom ak sa mladíkovi preukáže vina, hrozí mu trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

„Koncom januára tohto roku, v čase o 01:20 hod. na parkovisku na Mierovej ulici v Humennom, Ján u seba neoprávnene prechovával omamnú a psychotropnú látku a to rastlinu rodu Cannabis (konope), ktorú si neoprávnene zadovážil. U mladého muža bola nájdená aj modrá plastová škatuľka, v ktorej sa nachádzala zelená sušina, digitálna váha a plastová drvička modrej farby. Podľa znaleckého posudku išlo o 5,50 gramov konope s prítomnosťou tetrahydrokana­binolu s priemernou koncentráciou 7,5 % hmotnostných THC. Uvedené množstvo predstavuje 14 až 41 obvykle jednorazových dávok drogy,“ uviedla ďalej Migaľová.

Tá ešte doplnila, že obvinený Ján je momentálne stíhaný na slobode.

Policajné FOTO: Toto našli muži zákona u Jána na parkovisku v Humennom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM