Tomáš Šuhajda Rôzne

Hviezdny herec Ivan Trojan bez servítky: Humenné je strašná diera!

Možno mnohí z vás ani netušia, že v našom meste pobudol na vojenčine jeden z najvychytenejších hercov susedného Česka. Ivan Trojan (49) sa dostal na vojnu do Humenného koncom osemdesiatych rokov. No spomienky na naše mesto mu veľmi k srdcu neprirástli.

Ilustračný obrázok k článku Hviezdny herec Ivan Trojan bez servítky: Humenné je strašná diera!
Zdroj: Webnoviny.sk

Humenné sa na istý čas stalo domovom pre jedného z najlepších hercov súčasnosti. Málokto zrejme tuší, že práve v našom meste pobudol vychytený umelec zo susedného Česka Ivan Trojan. Toho v roku 1989 ako mladíka prevelili počas jeho vojenčiny do Humenného. A na východe republiky ostal štyri mesiace.

Trojan si v rozhovore pre Českú televíziu na tieto pre neho nezabudnuteľné časy zaspomínal a tak sa po čase vrátil k svojmu pôsobeniu v našom meste. Zdá sa však, že známy umelec na svoj pobyt príliš dobré spomienky nemá. Herec síce vopred poznamenal, že dúfa, že sa Humenčania neurazia, no potom povedal narovinu, čo si o Humennom myslí: „Humenné je strašná diera,“ vysypal zo seba bez toho, že by si bral servítku pred ústa.

Rozčarovaný bol hneď po príchode. „Keď som vyšiel zo stanice, bol tam obchod a napísané mlieko a nad tým moloko. A to som si povedal, tak to je teda koniec,“ uviedol pre televíziu slávny herec.

„Kostol, skanzen za mestom a jedna veľmi zaujímavá vec, že v každej krčme bol iný druh piva, čo v tej dobe nebolo tak úplne obvyklé,“ dokončil svoje spomienky na Humenné Ivan Trojan.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM