Hokej

Humenský hokej čaká revolúcia: Nový tréner, nová zostava aj novinky na štadióne!

Ubehlo niekoľko dní od správy, že MHK Humenné bude hrať v novej sezóne prvú ligu. Už teraz je jasné, že sa ešte len začnú diať veci. Známe je meno nového trénera, káder čaká kompletná obmena a zvučné mená a novinky čakajú aj samotný štadión.

Ilustračný obrázok k článku Humenský hokej čaká revolúcia: Nový tréner, nová zostava aj novinky na štadióne!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako uviedla pre Humenné 24 Katarína Ferencová zo spoločnosti Bemaco, ktorá hokej v Humennom zastrešuje, Slovenský zväz ľadového hokeja ocenil doterajšie úsilie a kvalitnú prácu klubu a MHK Humenné dostalo pozvánku do 1. SHL. V nasledujúcej sezóne si tak zmeria sily s ostrieľanými mužstvami druhej najvyššej hokejovej súťaže.

MHK Humenné v súčasnosti začalo s prípravami na novú sezónu. Tá si vyžaduje oveľa viac pozornosti a precíznosti ako predošlé sezóny. Zmeny nastanú nie len v kádri či na poste trénera, ale aj v organizačno-technickom zabezpečení jednotlivých hokejových stretnutí.

„Káder prechádza kompletnou zmenou zostavy, očakávame posily v podobe zvučných mien. Definitívne zloženie však bude zrejmé až po letnej príprave,“ uviedol predseda správnej rady MHK Humenné La­dislav Kovalský. „Zmeny nastanú aj v realizačnom tíme. Novým trénerom A-mužstva bude Peter Křemen. Humenčania a hokejový svet na Slovensku môže očakávať naozaj kvalitnú a vyrovnanú hru, na akú sú u nás fanúšikovia zvyknutí“, dodal.

„Klub pripravuje aj zásah do organizačno-technických vecí, plánuje riešenie ozvučenia štadióna, mantinelov, sociálnych zariadení, avšak nič nejde uskutočniť za mesiac, či dva. Verejnosť budeme o priebehu zmien informovať,“ doplnila K. Ferencová.

Zatiaľ známe prípravné zápasy MHK Humenné:

Domáce

  • 11.08. 2015, 17:00 – Humenné – Spišská Nová Ves
  • 01.09.2015, 17:00 – Humenné – Michalovce

Vonku

  • 18.08.2015 – Spišská Nová Ves – Humenné
  • 26.08. – 28.08. – Turnaj o Spišský pohár
  • 08.09. 2015 – Michalovce – Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM