Rôzne

Humenský hasič na majstrovstvách lezeckých záchranárov v Nitrianskom kraji? Takto to dopadlo!

Krajské riaditeľstvo hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Nitre zorganizovalo majstrovstvá lezeckých záchranárov vo svojom kraji. Do Nitry však vyrazili i dvaja humenskí hasiči a mohli sa tak porovnať s kolegami odtiaľ.

Ilustračný obrázok k článku Humenský hasič na majstrovstvách lezeckých záchranárov v Nitrianskom kraji? Takto to dopadlo!
Zdroj: TASR

Ako informuje stránka ministerstva vnútra, súťaž príslušníkov hasičských jednotiek v lezení pod názvom Majstrovstvá lezeckých záchranárov v Hasičskom a záchrannom zbore Nitra 2015 sa uskutočnilo na výcvikovom zariadení Jakub Climbing v areáli hasičskej stanice Nitra.

Súťaže sa zúčastnilo 14 hasičov z jednotlivých okresných riaditeľstiev (OR) HaZZ v Nitrianskom kraji a 2 hasiči z OR HaZZ Humenné. Súťažilo sa v kategórii jednotlivec a súťaž pozostávala z dvoch disciplín: presun na sústave lán a práca v závese na lane. O celkovom poradí súťažiacich rozhodoval súčet časov dosiahnutých v každej disciplíne.

A výsledky? Prvé miesto bezkonkurenčne ukoristil Ondrej Hudák z OR HaZZ Humenné! Jeho výsledný súčet časov z oboch disciplín bol 17.15 min. Druhý v poradí Tomáš Vőrős z OR HaZZ Nové Zámky mal čas 19.36. min. a tretí Norbert Szűcs z OR HaZZ Levice 21.14 min.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM