Tomáš Šuhajda Rôzne

Humenské kúpalisko praskalo cez víkend vo švíkoch: V nedeľu padol tohtosezónny rekord!

Ak ste v nedeľu prechádzali po Chemlonskej ulici, vašej pozornosti zaiste nemohlo uniknúť obrovské množstvo áut v okolí letného kúpaliska. Odparkované boli všade, kde sa dalo i nedalo... A ako to vyzeralo za bránami kúpaliska? Počet ľudí prekonal tisícku a padol rekord!

Ilustračný obrázok k článku Humenské kúpalisko praskalo cez víkend vo švíkoch: V nedeľu padol tohtosezónny rekord!
Zdroj: TASR

Obrázok, aký bol v tejto oblasti k videniu najmä počas futbalových zápasov, keďže oproti sa nachádza futbalový štadión. Samozrejme v časoch, keď bol humenský futbal niekde inde… Obrovské množstvo áut obkolesilo v nedeľu humenské kúpalisko. Veď pozrite si FOTO v galérii.

Ako pre Humenné 24 uviedla špecialistka pre styk s verejnosťou na tlačovom referáte Mestské úradu Michaela Dochánová, v nedeľu 9. augusta padol tohtosezónny rekord, keď letné kúpalisko v Humennom navštívilo až 1046 návštevníkov.

Sezóna na letnom kúpalisku odštartovala 12. júna a počas tohto mesiaca prešlo jeho bránami 995 osôb. Najsilnejším dňom bol 14. jún so 496 návštevami.

Prázdninový júl však priniesol už úplne iné čísla. „Celkovo v tomto mesiaci a najmä vďaka horúčavám, navštívilo letné kúpalisko spolu 10 560 ľudí,“ ozrejmila M. Dochánová s tým, že najsilnejším dňom v rámci daného mesiaca bol 19. júl, kedy dosiahla návštevnosť kúpaliska 1009 osôb.

Ako potvrdil riaditeľ Správy rekreačných a športových zariadení Humenné Marek Cenko, horúce počasie napomáha kúpalisku aj v týchto posledných dňoch k jeho vysokej návštevnosti.

titulné foto: ilustračné

V nedeľu pred kúpaliskom v Humennom. Padol tohtosezónny rekord!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM