Iné športy

Humenské atletické talenty Patrik a Tomáš: Zabodovali medzi československou mužskou elitou!

Humenské atletické talenty Patrik Megela a Tomáš Matuščák sa predstavili na medzinárodnom atletickom mítingu OSTRAVA INDOOR I.

Ilustračný obrázok k článku Humenské atletické talenty Patrik a Tomáš: Zabodovali medzi československou mužskou elitou!
Zdroj: Dnes24.sk

A naši atléti vekom patriaci stále medzi juniorov resp. dorastencov sa medzi českou a slovenskou mužskou elitou vôbec nestratili a potvrdili stúpajúcu formu pred Majstrovstvami SR.

Patrik Megela sa predstavil v skoku do diaľky, kde predviedol vyrovnané skoky a výkonom 669 cm (tohtoročné maximum) sa umiestnil celkovo na 4.mieste. Vyhral slovenský rekordér Tomáš Veszelka. Patrik však bol najlepší medzi juniormi. Navyše stihol medzi skokmi odbehnúť aj beh na 60 metrov a časom 7,28 s si utvoril osobné maximum.

Tomáš Matuščák v rozbehu na 60 metrov zabehol čas 7,02 s a potvrdil tak skvelú formu, keď za osobákom zaostal len o 1 stotinu. Vo finále obsadil časom 7,07 s celkovú 6.priečku, pričom vyhral český rekordér Zdenek Stromšík. Ale tak ako Patrik aj Tomáš bol najlepší spomedzi mládežníkov.

Patrik Megela momentálne vedie slovenské juniorské tabuľky v skoku do diaľky a 2.miesto mu patrí medzi mužmi, Tomáš Matuščák je zase najrýchlejším dorastencom v behu na 60 metrov a ani medzi juniormi nemá na Slovensku premožiteľa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM