Tomáš Šuhajda Samospráva

Humenská poslankyňa Cehelská k internetovej ankete: Jeden klik mi urobil 4 hlasy...

V stredu sme vám priniesli výsledky internetovej ankety, prostredníctvom ktorej zisťovala humenská samospráva priority medzi občanmi. Na výber bolo 11 investičných akcií. Poslankyňa Mária Cehelská však upozornila na možnú nespoľahlivosť ankety.

Ilustračný obrázok k článku Humenská poslankyňa Cehelská k internetovej ankete: Jeden klik mi urobil 4 hlasy...
Zdroj: Dnes24.sk

Pri hlasovaní platilo podľa oficiálnej stránky radnice, na ktorej sa anketa realizovala, 1 hlas = 1 klik každých 24 hodín.

„2.2. večer som odklikla odstavné plochy a kontajnery, pri jednom kliku mi naskočili dva hlasy. 3.2. v pondelok som odklikla o 17:07 odstavné plochy a kontajnery na Trojke, jeden klik mi urobil 4 hlasy, 4.2. v utorok ráno už jeden klik robil jeden hlas,“ uviedla na poslednom mestskom zastupiteľstve poslankyňa Mária Cehelská.

Primátorka mesta Jana Vaľová reagovala, že hlasovať mohli aj na inom mieste a že sa má obrátiť na správcu stránky, ktorú si mesto dáva spravovať externe.

K veci sa na zastupiteľstve vyjadril aj poslanec Ivan Hopta, podľa ktorého rozhodovať sa o investičných akciách podľa klikania nie je správne a od toho sú poslanci mestského zastupiteľstva. „A nie veľmi verím tej firme, ktorá to robí, ukazovalo sa to už viackrát.“ povedal Hopta.

Čítajte tiež:

VIDEO Hlasovanie za investície v roku 2014 v Humennom? TU sú konečné výsledky!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM