Tomáš Šuhajda Rôzne

Krstila humenská kapela .STEPASIDE.: Na svete je ich debutový album! VIDEO

Fanúšikovia humenskej skupiny .STEPASIDE. sa dočkali. Po dlhých takmer desiatich rokoch fungovania kapela vydala koncom apríla svoj debutový album s názvom The Point of Expression. Pozrite si zábery z krstu vo videogalérii.

Ilustračný obrázok k článku Krstila humenská kapela .STEPASIDE.: Na svete je ich debutový album! VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Debutový album .STEPASIDE. obsahuje 13 skladieb. „Je to akýsi prierez tvorbou našej kapely od začiatkov v roku 2004 až po najnovšie skladby. Za necelých 10 rokov fungovania kapely vzniklo veľké množstvo skladieb, avšak my sme sa v tomto prípade snažili vybrať také, ktoré nás ako kapelu v súčasnosti najviac vystihujú,“ priblížil pre Humenné24 spevák skupiny Miro Selecký.

Krstnými rodičmi albumu sa stali kamaráti skupiny, takisto muzikanti z kapely Retarded Fish z Košíc a spoločne si zahrali aj na krste. „Minulý rok sme s nimi absolvovali slovensko-české turné a plánujeme toho ešte spolu oveľa viac,“ vysvetľuje spevák kapely, ktorá produkuje tvrdšiu muziku a na svoje si prídu najmä fanúšikovia štýlov ako napr. alternative rock či post hardcore.

Dodal, že aktuálne plánujú koncerty, ale aj nahrávanie videoklipu k jednej zo skladieb z albumu. Viac informácií zo života kapely nájdete aj na jej facebookovej stránke TU, kde ich môžete tiež kontaktovať v prípade záujmu o album alebo tričko skupiny.

.STEPASIDE.

Skupina odohrala svoj prvý koncert presne 22. decembra 2004 a za sebou má približne stovku koncertov po celom Slovensku, ale aj v Čechách. Zúčastnili sa tiež niekoľkých známych letných festivalov a koncertovali so známymi kapelami. No toto je ich debutový album!

Humenská kapela .STEPASIDE. krstila: Na svete je ich debutový album! VIDEO
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM