Rôzne Rôzne

Humenným sa prehnala krátka, ale silná búrka: FOTO, čo stihla napáchať na Ulici osloboditeľov

Horúčavy v Humennom vystriedala v pondelok popoludní na pár minút krátka, ale intenzívna letná búrka. Trvala len niekoľko minút, no spôsobila poriadne škody. Pozrite si foto, čo stihla napáchať na Ulici osloboditeľov či skôr na začiatku Hubkovej.

Ilustračný obrázok k článku Humenným sa prehnala krátka, ale silná búrka: FOTO, čo stihla napáchať na Ulici osloboditeľov
Zdroj: Dnes24.sk

Na podobný scenár si zrejme budeme musieť čoraz viac zvykať. Horúčavy, horúčavy a potom silná letná búrka, často sprevádzaná i krupobitím. Tá dnešná trvala niekoľko minút, no podľa našich informácií stihla pováľať (nielen!) niekoľko stromov či konárov na rôznych miestach v meste.

S fotoaparátom v ruke sme sa vybrali na Ulicu osloboditeľov, pozrite si fotogalériu, čo stihla napáchať tam a na začiatku Hubkovej. Jej nápor nevydržali ani billboard či plechová strešná krytina.

Pripravte sa, že horúčavy nám ešte zbohom ani zďaleka nedajú. Okres Humenné bude čeliť teplám, ktoré určite netreba brať na ľahkú váhu. Meteorológovia nás varujú výstrahou najvyššieho stupňa. Ako vysoko u nás vystúpia teploty si môžete prečítať tu.

Čítajte tiež:

Horúčavy v Humennom ani zďaleka nekončia: Teploty vystúpia do závratných výšin!

Aj takto sa niektorí snažia prežiť tropické horúčavy v Humennom: Masové slnenie osadníkov v Laborci!

Pekelné horúčavy a k tomu navyše víkend? Takýto výjav sa naskytol na námestí v Humennom

titulné foto: ilustračné

10.8. 2015: Ulica osloboditeľov po krátkej letnej búrke
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM