Rôzne

Humenné v boji o najkrajšie mesto? Zatiaľ je to na hanbu, sledujte TOTO!

Na Slovensku prebieha súťaž o najkrajšie mesto či obec. Pozreli sme sa, ako je na tom Humenné skoro po dvoch mesiacoch od začiatku hlasovania. To čo sme však zistili, lokálnych patriotov príliš nepoteší.

Ilustračný obrázok k článku Humenné v boji o najkrajšie mesto? Zatiaľ je to na hanbu, sledujte TOTO!
Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion vyhlásil súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala prvého apríla a definitívneho víťaza spoznáme 5.novembra 2015. Hlasovať za svoje mesto môže každý do 31. 10. 2015 – 12:00 hodiny.

Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Hlasovať za mesto či obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec. Novým pravidlom je, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Cieľom súťaže je poukázať na krásy našich krajov, miest a obcí. A ako na tom nateraz Humenné je? V priebežnom poradí sa z celkového počtu 139 miest to naše nachádza na štvrtej priečke, ale od konca… Humennému totiž zatiaľ patrí 136. miesto. Výsledky sú však len priebežné, keďže do konca súťaže zostáva ešte päť mesiacov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM