Tomáš Šuhajda Rôzne

Humenné to má v boji o najkrajšie mesto parádne našliapnuté: Sme v TOP 20!

Aj tento rok súťaží Humenné o titul najkrajšieho mesta na Slovensku. Vlani nám len o chlp ušla prvá dvadsiatka. Ako sme na tom zatiaľ tento rok?

Ilustračný obrázok k článku Humenné to má v boji o najkrajšie mesto parádne našliapnuté: Sme v TOP 20!
Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion už po 8-krát vyhlásil súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Tá začala prvého apríla 2016 a definitívneho víťaza, ktorý sa bude môcť popýšiť titulom najkrajšie mesto Slovenska, spoznáme 5.novembra.

Humenné obsadilo v roku 2014 21. priečku, pričom oproti roku 2014 si výrazne polepšilo, keďže vtedy skončilo až 135. Ako sa však darí nášmu mesto tento rok?

Prečítajte si tiež: Humenská fotografka Katka: Na týchto miestach fotím mladomanželov najradšej!

Pozreli sme sa teda na priebežné poradie zhruba v polovici celej súťaže. A je to nádhera. Z celkového počtu prihlásených 139 miest je Humenné momentálne v prvej TOP 20 – na 19. mieste.

Prvé miesto aktuálne patrí Spišskej Novej Vsi, ktorá vedie pred Púchovom a Levočou. Poradie je však predbežné a môže sa meniť.

Prečítajte si tiež: Prieskum, aký tu ešte nebol! Najkrajšie ženy sú na Sídlisku pod Sokolejom, kde je najlepšie miesto na prvé rande?

Zahlasovať za naše mesto a podporiť ho môžete aj vy prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM