Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Humenné privíta partiu skvelých komikov: Do Alibaby sa vráti šou, z ktorej pôjdete do kolien!

Milujete humor? Tak zbystrite pozornosť, toto bude niečo pre vás. Nočný bar hotela Alibaba sa stane po druhýkrát dejiskom šou, s akou sa v Humennom často nestretávame. Do jeho priestorov zavíta partička komikov, ktorí vedia urobiť naozaj parádnu zábavu. Ich reči niekedy doslova trhajú ľuďom bránice.

Ilustračný obrázok k článku Humenné privíta partiu skvelých komikov: Do Alibaby sa vráti šou, z ktorej pôjdete do kolien!
Zdroj: Dnes24.sk

Pojem partia komikov v prvom rade trochu spresníme. Do Humenného zavítajú takzvaní stand-up komici. Tí svojim sólovým verbálnym prejavom zabávajú publikum. Ak náhodou neviete o čom je reč, malú ochutnávku si môžete pozrieť nižšie na videu.

Zoskupenie takýchto komikov, ktoré sa predstaví v humenskom hoteli Alibaba, si hovorí Silné reči. Založil ho ešte v roku 2010 Ján Gordulič, známy aj ako niekdajší poštár Jano z televíznej relácie. Časom sa poriadne rozrástlo a ich vystúpenia patria medzi najlepšie a najobľúbenejšie stand-up šou na Slovensku. Do Humenného sa vracajú už po 5 mesiacoch. Ako to vtedy vyzeralo v nočnom bare hotela Alibaba, si môžete pozrieť na fotkách v galérii.

Medzi komikmi zoskupenia Silné reči nájdete okrem Jána Gorduliča aj iné známe tváre z televíznych obrazoviek. Všetci títo majú okrem hereckých schopností veľký dar reči, ktorou dokážu zabávať davy ľudí. V Alibabe sa zoskupenie predstaví v rámci vôbec prvej stand-up comedy tour v histórii Slovenska.

SILNÉ REČI FERNET STOCK TOUR si môžu Humenčania i ľudia z bližšieho či širšieho okolia vychutnať už najbližšiu sobotu 3. októbra. Začiatok je o 20:00. Lístky sa dajú zakúpiť priamo na recepcii hotela alebo kliknutím na tento odkaz.

Sledujte novinky zo života nočného baru hotela Alibaba na facebooku.

(PR)

Silné reči sa do Humenného vrátia už po 5 mesiacoch!
6
Galéria
Silné reči - ukážka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM