Tomáš Šuhajda Hokej

Humenné má jasný cieľ, do hry o postup pribudol nový tím: Nabitý týmito známymi menami!

Nebude to také ľahké... Kým v minulej sezóne sa túžbou postúpiť z druhej hokejovej ligy do vyššej súťaže prezentovali len dva tímy – Humenné a Dubnica a vo svojich základných skupinách nemali konkurenciu, v novom ročníku k nim pribudne aj tretí protivník a mená na jeho súpiske sú naozaj zaujímavé.

Ilustračný obrázok k článku Humenné má jasný cieľ, do hry o postup pribudol nový tím: Nabitý týmito známymi menami!
Zdroj: TASR

Dobrou správou je, že nový ašpirant na postup HC Nové Zámky hraje v západnej skupine A, rovnako tak aj Dubnica a vo finále sa o prvenstvo v lige pobijú len víťazi oboch skupín. V prípade, že MHK Humenné vyhrá svoju skupinu B, jeho súperom tak bude veľmi pravdepodobne lepší z dvojice Dubnica – Nové Zámky.

HC Nové Zámky hrajú okrem slovenskej druhej ligy aj medzinárodnú MOL, v ktorej získali vlani titul a tento ročník chcú obhajobu. Vyhrať však chcú aj druhú slovenskú ligu, cieľom je postup do prvej. Potvrdil to aj prezident klubu František Sucharda pre web hcnovezamky.eu.

A svedčí o tom aj ich súpiska, len nedávno médiami obletela správa, že hráč minuloročného finalistu play off extraligy HK Nitra Tomáš Chrenko sa na rok upísal práve Novým Zámkom. Súčasťou nabitého kádra sú aj také známe hokejové mená ako Juraj Faith, Ľubomír Hurtaj, Miroslav Štefanka či veľký technik a bývalý dlhoročný reprezentant Marek Uram…

Čítajte tiež:

MHK Humenné do novej sezóny aj so zmenami: Klub má nové logo, čo na neho poviete?!

Cieľom nič iné ako postup: MHK Humenné vstúpi do novej sezóny s týmito hráčmi!

Na fotke: Marek Uram

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM