Rôzne

Humenčania, výber pre vás: TOP 5 podujatí, ktoré môžete zažiť do konca zimy

Relaxovať nemusíte len doma. Vybrali sme pre vás päticu lákavých podujatí, ktorá sa uskutočnia v Humennom a to už v najbližších týždňoch.

Ilustračný obrázok k článku Humenčania, výber pre vás: TOP 5 podujatí, ktoré môžete zažiť do konca zimy
Zdroj: TASR

Začíname lahôdkou pre deti. Už tento týždeň 26. januára sa v Humennom objavia Smejko a Tanculienka s novým rozprávkovým predstavením Kde bolo, tam bolo… Uskutoční sa v Dome kultúry o 17:00. Vstupné je 7 eur.

13. februára o 19:00 v divadelnej sále Domu kultúry odohrajú hviezdni herci predstavenie s názvom Rodinný prievan. Ide o súčasnú komédiu z rodinného prostredia. Obsadenie: Marta Sládečková, Matej Landl, Pavol Šimun, Kristína Svarinská, Kristína Greppelová a Ondrej Bortlík. To všetko pod režisérskou taktovkou Martina Mňahončáka. Vstupné je 13 eur.

Kto by ho nepoznal… 26. februára zavíta do nášho mesta legenda slovenského humoru Ander z Košíc. Ján Pisančin zabáva ľudí už viac ako štyridsať rokov. Jeho šou spojená s koncertom hudobnej skupiny New Barbados sa bude konať taktiež v Dome kultúry. Začiatok je naplánovaný na 16:00. Cena lístka je 10 eur.

A teraz opäť niečo pre deti. V divadelnej sále Domu kultúry sa 5. marca o 16:00 uskutoční rozprávkový divadelný muzikál, kde sa naživo predstavia známe rozprávkové postavičky z večerníčkov: Pat a Mat, Maťko a Kubko, Majka z Gurunu, Deduško Večerníček… Po predstavení sa všetci budú môcť s nimi stretnúť a odfotografovať. Vstupné je 7 eur.

9. marca od 19:00 bude v Mestskej športovej hale poriadne rušno. V rámci turné Infinity rock tour 2017 to tu rozbalia kapely Iné Kafe, Heľenine oči, českí rockeri Alkehol aj Rammstein revival. Cena vstupeniek je 13 eur na sedenie, 11 eur na státie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM