Tomáš Šuhajda Rôzne

Humenčania prijali výzvu od Majka Spirita: Na jeho skladbu natočili dojímavý VIDEOKLIP!

Vyberte si ktorúkoľvek zo skladieb z Bieleho Y a natočte k nej videoklip či urobte grafickú vizualizáciu, vizuál s fotkami alebo čokoľvek tvorivé. Zahlásil známy slovenský raper na svojom facebooku. Výzvu prijala aj skupinka Humenčanov a výsledkom je tento videoklip.

Ilustračný obrázok k článku Humenčania prijali výzvu od Majka Spirita: Na jeho skladbu natočili dojímavý VIDEOKLIP!
Zdroj: YouTube.com

.mikkykoopac a spol. sa rozhodli natočiť videoklip na skladbu Raj Srdca. Skladbu, v ktorej z Janka vyrástol Johnny a jeho svet sa točil okolo peňazí.

„Veci, autá a ženy, úspechy, môže mať skoro všetko, o čom sa mu zasníva, ale všetko, o čom sníval už získal, to, po čom túžil už skúsil, čo chcel, to kúpil a použil, blížnemu slúžil len pokiaľ to využil, obchodovať s ľuďmi sa naučil.“ spieva Majk Spirit. Johnnyho priority a hodnotový rebríček zmenila až jedna nečakaná situácia. Pozrite si to rovno vo videoklipe z dielne skupinky Humenčanov!

Ako prezradil hlavný iniciátor, natáčanie trvalo týždeň, so strihom a prípravami to zmákli za také 2–3 týždne. A motivácia? Jednoducho ich to baví a neodmietli by ani výhru, ak im to vyhlasovateľ súťaže dopraje. Víťaz totiž dostane tisíc eur a okrem toho aj možnosť podieľať sa na jednom z jeho ďalších videoklipov v budúcnosti.

Videoklip z dielne Humenčanov: Majk Spirit, Raj Srdca
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM