Krimi

Humenčana zastavila v meste policajná hliadka: Už druhýkrát v marci nafúkal a to nie je všetko!

Muži zákona zastavili v stredu na Ul. 1. mája Humenčana jazdiaceho na Renaulte Koleos a podrobili ho aj dychovej skúške. Podľa polície výsledok ukázal 0,81 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu a nedávna minulosť Jána na cestách je pritom takáto!

Ilustračný obrázok k článku Humenčana zastavila v meste policajná hliadka: Už druhýkrát v marci nafúkal a to nie je všetko!
Zdroj: Dnes24.sk

Toho istého Humenčana Jána (64) podľa slov krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej zastavila hliadka aj 11. marca a to na Štefánikovej ulici v Humennom, na tom istom aute.

„Výsledok dychovej skúšky u vodiča vtedy dosiahol hodnotu 0,41 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Lustráciou Jána bolo navyše zistené, že jazdil v čase zákazu viesť motorové vozidlá, ktorý mu bol v mesiaci november 2015 uložený rozhodnutím dopravného inšpektorátu – zákaz činnosti viesť motorové vozidlo na dobu 12 mesiacov,“ uviedla Migaľová.

Podľa slov policajnej hovorkyne bol Ján obvinený z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. „Obvinený je stíhaný na slobode,“ uzavrela Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM