Tomáš Šuhajda Krimi

Hrozivá dopravná nehoda v Kamenici nad Cirochou: Ťažké zranenia a auto na šrot

V utorok pár minút pred polnocou došlo v Kamenici nad Cirochou k vážnej dopravnej nehode. V aute sedeli traja ľudia, najťažšie zranenia má vodič.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá dopravná nehoda v Kamenici nad Cirochou: Ťažké zranenia a auto na šrot
Foto: Peter Štrbo

„Vodič osobného motorového vozidla zn. Škoda 120 pri prejazde križovatkou neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a s vozidlom prešiel do protismeru, pričom čelne narazil do betónového múrika a kovového zábradlia mosta," informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Pri dopravnej nehode spôsobil 34-ročný vodič sebe a 24-ročnému spolujazdcovi ťažké zranenia s dobou liečenia nad 42 dní. Obaja muži sú z Kamenice. 37-ročná spolujazdkyňa z Hankoviec utrpela ľahké zranenia. Všetci účastníci nehody sú hospitalizovaní v nemocnici v Humennom.

Podľa vyjadrení svedkov pre portál noviny.sk mala vraj trojica pred nehodou spolu popíjať v krčme. Žena to mala dokonca otvorene priznať, pri dychovej skúške jej namerali 1,09 MG/L alkoholu. Vodič ani ďalší spolujazdec sa dychovej skúške pre vážne zranenia nemohli podrobiť.

„Najťažšie sa zranil vodič, ktorého museli z vraku vyslobodzovať záchranári aj s hasičmi. Mal otvorené rany na hlave a pravdepodobne zlomenú panvu,“ informovala noviny.sk hovorkyňa záchrannej skupiny Alena Lacyková-Kŕčová.

Humenský vyšetrovateľ obvinil 34-ročného vodiča z prečinu ublíženia na zdraví.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM