Tlačové správy

HOKEJ Slovensko vs. Slovinsko: Potrápia Kopitar a spol. družinu okolo Kopeckého?

Tretie zápasové vystúpenie v rámci 79. svetového šampionátu v ľadovom hokeji čaká slovenský reprezentačný výber po dni voľna v utorok 5. mája o 20:15 hod proti Slovinsku. Bude mať duel krajín, pre hokejistov spod Tatier trojbodovú príchuť? Až 82 % tipujúcich je presvedčených, že áno!

Ilustračný obrázok k článku HOKEJ Slovensko vs. Slovinsko: Potrápia Kopitar a spol. družinu okolo Kopeckého?
Zdroj: TASR

Zverenci trénera Vladimíra Vůjtka v ostravskej ČEZ Aréne ešte naplno nebodovali, po dvoch dueloch majú na konte 4 body za dvojicu víťazstiev v predĺžení (2:1 Bielorusko) resp. po samostatných nájazdoch (4:3 Dánsko). Slovinci na turnaji zatiaľ nezískali ani bod, ani sympatický výkon im v dueli s favorizovanou ruskou zbornou nestačil (3:5) a rovnako o 2 góly podľahli i v úvodnom stretnutí Bielorusom (2:4).

Najširšia tipérska komunita v tom má jasno: kvalita, skúsenosti a „domáce“ publikum sú na strane Slovenska: až 82% fanúšikov stavilo na výhru Kopeckého a spol. Zraky slovinských fanúšikov sa upierajú na Anžeho Kopitara, superstar z LA a jediného profiligistu v kádri „Rysov", lenže ani jeho útok na všetko nemôže stačiť. Jednoducho, záležitosť Slovákov, aj keď gólové hody sa vo všeobecnosti neočakávajú .

Okrem stretnutia dôležitého pre celkový vývoj B-skupiny nepremeškajte ani bonusové majstrovstvá v Tipsporte! Počas hokejového šampionátu je pre novo registrovaných klientov pripravený historicky najvyšší Vstupný bonus až vo výške 2 000 eur! Táto neopakovateľná ponuka platí do konca hokejového šampionátu, t.j. do 17.5.2015. Na čo ešte čakáte? Zaregistrujte sa, užívajte si výhody, zabávajte sa a vyhrávajte s Tipsportom!

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM