Tlačové správy

Guerilla v Humennom: Nevideli ste ju?

Aj keď guerilla evokuje najsilnejšieho ľudoopa na svete, v skutočnosti s ním nemá nič spoločné. Za čias Napoleona to bol spôsob boja, dnes je to nový druh reklamy.

Ilustračný obrázok k článku Guerilla v Humennom: Nevideli ste ju?
Zdroj: TASR

Medzi firmami v Humennom veľmi málo využívaný spôsob prezentácie. Základným heslom guerilla marketingu je pritom dosiahnuť čo najväčší efekt za čo najnižšie náklady. Tak v čom je problém? A čo vlastne tá záhadná guerilla je?

Keď Rytmus naložil Kazmovi

Pri guerilla marketingu je najdôležitejší dobrý nápad, ktorý prekvapí, možno až šokuje. Pozrite si vo videogalérii praktický príklad.

Patrik Vrbovský – Rytmus, niektorí ho ani nepovažujú za speváka, pre iných fenomén. On je však predovšetkým šikovný marketér, ktorý často využíva práve guerilla kampane. A svoju vášeň k marketingu otvorene priznáva. Vďaka nemu je z neho stroj na peniaze.

Na českej internetovej televízii stream.cz si na jeho účet zavtipkoval vo svojej relácii One man show český zabávač Kamil Bartošek alias Kazma. A to robiť (ne)mal. Rytmus zobral kamaráta (Ega), luxusné auto a mobil s kamerou. Chudáka Kazmu zmlátil a video zavesil na Youtube. Už o chvíľu toho boli plné internetové portály, neskôr aj tlačené noviny. A to nielen na Slovensku, ale aj v Česku.

Samozrejme, žiadna bitka nebola. Bola to predovšetkým obrovská reklama pre oboch. A náklady? Možno benzín do Prahy…

Návrh na kampaň: Bezplatne

Aj guerilla kampane ponúka vo svojom portfóliu nová marketingová agentúra v Humennom Marketing24. V rámci osvety, o ktorú sa medzi humenským spoločnosťami v začiatkoch snaží, vám zadarmo vypracuje návrh efektívnej reklamnej kampane. Stačí vyplniť formulár v sekcii Kontaktujte nás na stránke www.marketing24.sk alebo použite niektorý z nižšie uvedených kontaktov.

Tak čo, stretli sa už s podobnými reklamnými praktikami aj u nás v Humennom? Ak áno, píšte komentáre :)

Guerilla v Humennom: Videli ste ju už?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM