Rôzne

Futbalový areál v Humennom? Jeho súčasťou bude aj ihrisko s umelým trávnikom

Stavebné práce na futbalovom štadióne v Humennom pokračujú. A v areáli má dôjsť aj k výstavbe ihriska s umelým trávnikom.

Ilustračný obrázok k článku Futbalový areál v Humennom? Jeho súčasťou bude aj ihrisko s umelým trávnikom
Zdroj: Dnes24.sk

V areáli futbalového štadióna na Chemlonskej ulici v Humennom pokračujú práce v rámci tretej etapy rekonštrukcie, v ktorej je riešené spevňovanie plôch, výstavba prevádzkovej budovy a doplnkových budov, zakladanie tribún, terénne úpravy a rozvody inžinierskych si­etí.

Okrem toho na štadióne dôjde aj k výstavbe tréningového ihriska s umelou trávou. V rámci rozpočtu na rok 2017 schválili poslanci Prešovského samosprávneho kraja združenú investíciu medzi PSK a Mestom Humenné na jeho vybudovanie a kraj tak naň prispeje sumou 100 000 eur.

Rozmery ihriska budú štandardné a teda 68 × 105 metrov. Počíta sa s presahmi za hraciu plochu a celá táto plocha s umelou trávou bude ohraničená betónovými obrubníkmi.

Ako ešte v auguste uviedla Michaela Dochánová z Mestského úradu v Humennom, radnica verí, že futbalisti FK Humenné si na novom štadióne zahrajú už najbližšiu sezónu 2018/2019.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM