Rôzne

FOTOREPORTÁŽ: Autobusové zastávky s novým vzhľadom, vo farbách mesta

V júli sme vás informovali o tom, že v Humennom pribudne sedem nových autobusových zastávok a zrekonštruovaných bude ďalších trinásť. Obehli sme jednotlivé časti mesta a pofotili zastávky v novom šate. Pozrite si fotogalériu...

Ilustračný obrázok k článku FOTOREPORTÁŽ: Autobusové zastávky s novým vzhľadom, vo farbách mesta
Zdroj: Dnes24.sk

„Humenská samospráva uzavrela na 10 rokov zmluvu o podmienkach výstavby prístreškov na autobusových zastávkach so spoločnosťou euroAWK, ktorá prevádzkuje autobusové prístrešky vo viacerých mestách na Slovensku. V meste opraví a vybuduje celkom 20 zastávok z 37, čo je jeden z najvyšších percentuálnych podielov zo všetkých slovenských miest, v ktorých sa firma stará o zastávky,“ in­formovala v júli pracovníčka tlačového referátu Mestského úradu v Humennom Michaela Slivková Kirňaková.

V priebehu posledných týždňov dostali nový šat zastávky na Ul. 1. mája, Brestovskej, Ševčenkovej, Mierovej, Sokolovskej, Košickej, Hrnčiarskej či Laboreckej. Väčšina rekonštrukcií a nových zastávok sa realizuje v tomto roku, zvyšok v tom ďalšom. Počas trvania zmluvy bude spoločnosť zabezpečovať aj pravidelné čistenie a kontrolu prístreškov.

FOTOREPORTÁŽ: Autobusové zastávky v novom šate. Vo farbách mesta
10
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM