Ľubomír Hudačko Rôzne

FOTO: Zoznámte sa s finalistkami Miss Domaša. 10 krások, ktoré zabojujú o titul

Ďalší ročník súťaže Miss Domaša sa blíži. Finalistky sú už známe. O titul kráľovnej krásy sa bude uchádzať desať dievčat. Zoznámiť sa s nimi môžete prostredníctvom fotiek.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zoznámte sa s finalistkami Miss Domaša. 10 krások, ktoré zabojujú o titul
Zdroj: Miss Domaša 2016

Desiatka finalistiek Miss Domaša, ktorá vzišla z castingov po východnom Slovensku, je známa. Ktoré dievčatá zabojujú o titul kráľovnej krásy?

Upravená dramaturgia

Finále známej súťaže bude prebiehať podobne ako po iné roky. Základné disciplíny sú klasické predstavovanie dievčat, moderátormi budú Prešovčania Ľuboš Sarnovský a Ivana Christová, ktorí vyspovedajú súťažiace a dozvieme sa o nich prvé údaje.

„Základná jazda súťažou je voľná disciplína, dievčatá môžu robiť čokoľvek, čo im je blízke a čo ich vystihuje. Tam sa bude spievať, tancovať, aby zaujali porotu a divákov. Tento rok sme trochu upravili dramaturgiu, aby dievčatá netancovali, alebo nespievali trikrát po sebe. Snažíme sa posunúť niekde ďalej, aby to nebolo na úrovni stredoškolskej súťaže,“ uviedol organizátor súťaže Rudolf Voit.

Prečítajte si tiež: Už teraz si zapíšte do kalendárov: Top 10 akcií v Prešove počas letných prázdnin

Miss sympatia inak

Kategória, ktorá na miss nesmie chýbať, bude v programe takisto. Tešiť sa môžeme aj na promenádu v plavkách. „Pri Miss sympatia aj tentoraz dievčatá pôjdu robiť zbierku medzi divákov, aby sa vyzbierané peniaze potom venovali rodine, ktorá býva v okolí Domaše a nutne ich potrebuje. Ale táto disciplína nebude hodnotená, vymenili sme ju za lajkovanie na facebooku. Každé dievča si ho môže manažovať sama a môže sčasti ovplyvniť počet lajkov k disciplíne Miss sympatia a takto je to aj najspravodlivej­šie,“ pokračoval organizátor.

Záujem stúpa

Záverečné defilé dievčat potom bude v spoločenských šatách a nasledovať bude vyhlásenie všetkých výsledkov. Tento rok sa do súťaže podľa Voita prihlásilo dovedna 27 dievčat, pomohla aj nová webstránka, kde sú informácie, čo dievčatá môžu vyhrať.

Prečítajte si tiež: Obdivuhodný úspech Prešovčanky: Klaudia sa stala majsterkou Slovenska v bodyfitness!

„Náš manažment sa venuje už 4. ročníku tejto Miss a záujem dievčat stúpa. Iné roky sme súťažiace zháňali cez známych, aby ich odporučili. Tým, že sme do súťaže zavolali aj Ivanu Christovú, tak Miss dostala úplne iné kontúry. Sme radi, že ju tam máme,“ zakončil Voit. Miss Domaša bude trvať dva dni, v prvý deň 15. júla bude na programe ľahká tanečná scéna. Dobre sa pri hudbe budú cítiť aj skôr narodení, v sobotu 16. júla už bude na programe samotné finále. A ktorá z krásavíc je práve vaša favoritka si môžete pozrieť vo fotogalérii.

foto: Marek Balco a Jaro Olearnik

Finalistky Miss Domaša obrazom: 10 dievčat, ktoré zabojujú o titul
11
Galéria
Zdroj: Miss Domaša 2016
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM