Tomáš Šuhajda Rôzne

Film natočený v našich končinách vypredal humenské kino. A teraz smeruje do Sniny

Beznádejne vypredané kino Fajn v Humennom zažilo premiéru ako lusk. Filmová novinka z dielne mladých tvorcov si na záver vyslúžila potlesk celého kina... Niet čo dodať. Oproti vlaňajšiemu filmu však tento smeruje aj do ďalších miest a už cez víkend ho budú dávať v Snine.

Ilustračný obrázok k článku Film natočený v našich končinách vypredal humenské kino. A teraz smeruje do Sniny
Zdroj: Dnes24.sk

Film, pri ktorom sa divák zasmeje, ale aj zamyslí… Jeho neposledným cieľom je ukázať krásy nášho Zemplína. Okrem Humenného sa tak natáčalo aj na mnohých iných miestach.

Hlavný kameraman a režisér tohto amaterského filmu Daniel Kontuľ verí, že aj tento fakt zaváži a pozve ľudí do kín aj v ďalších mestách. „Čo sa týka Sniny, natáčali sme priamo v meste, ale napríklad aj v Stakčíne či Kolonici…“ Film vznikal od mája do januára tohto roku. „Intenzívne točenie, denno-denne, trvalo od polovice júla do konca augusta. Jednu zo scén sme dotáčali ešte aj na Štedrý večer,“ prezradil Daniel, študent dizajnu médií.

Výsledok si môžu Sninčania pozrieť už túto sobotu o 16:00 v kine Centrum. V Michalovciach ho budú premietať vo februári.

Stručný popis filmu: Do života mladého chlapca vstúpi zo dňa na deň brat, ktorý je úplne iný než on. Neberie ho ako kamaráta a ako brata už vôbec. Stane sa však niečo, čo brutálne zmení jeho život a dôležitú úlohu v ňom následne zohraje aj jeho nevlastný brat…

Prečítajte si tiež:

Beznádejne vypredané kino Fajn: Pozrite si FOTO z premiéry humenského filmu Nezabúdaj na sny!

Jedna z najdojímavejších scén vo filme Nezabúdaj na sny: Natočili ju v perle Zemplína, kde sa nachádza zázračný obraz!

Video: Trailer k filmu Nezabúdaj na sny

Nezabúdaj na sny - trailer (OFFICIAL VIDEO)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM