Kultúra

Fanúšikovia Mandolíny sa môžu tešiť: Adam Ďurica vyrazí na tour, medzi desiatkou miest aj Humenné

Spevák Adam Ďurica zverejnil mestá a dátumy pre svoju jesennú Mandolína Tour. Medzi desiatkou vyvolených miest sa nachádza aj Humenné. Vystúpi tu v divadelnej sále Domu kultúry.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia Mandolíny sa môžu tešiť: Adam Ďurica vyrazí na tour, medzi desiatkou miest aj Humenné
Zdroj: TASR

Máte radi hity Mandolína či Neľutujem? Tak potom vás táto správa rozhodne zaujme. Vypočuť si ich totiž budete môcť naživo aj u nás v Humennom.

„Je veľmi ťažké povedať si, kde hrať a kde nehrať, pretože ja chcem svojich fanúšikov navštíviť v každom meste. Zorganizovať koncertné turné je náročné a so svojim tímom na ňom pracujeme už takmer pol roka. Počas prvého turné sa nedá navštíviť všetky mestá, ale už teraz sa teším na jeho pokračovanie, pretože robiť vlastné turné je mojim dlhodobým cieľom,“ povedal Adam Ďurica.

Hosťom celého turné bude Adamova dlhoročná kamarátka a niekoľkonásobná Zlatá slávica Zuzana Smatanová, s ktorou minulý rok naspieval duet Miesta.

„So Zuzanou sa poznáme z brandže už roky a môžem povedať, že sme si sadli a vždy sa máme o čom porozprávať. Veľmi sa teším, že na turné bude mojim hosťom práve ona, pretože mi do môjho konceptu perfektne zapadá. Našu spoločnú časť programu budeme ešte len pripravovať, ale myslím si, že ak vyberieme hociktorý z jej hitov, bude to pre ľudí skvelý okamih,“ doplnil Ďurica.

V Humennom je koncert naplánovaný na 7. novembra a uskutoční sa v divadelnej sále Domu kultúry.

Na fotke: Adam Ďurica

Zdroj: TASR/Dnes24

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM